Best Western hotel Wenen centrum

Best Western Hotel Pension Arenberg
Best Western Hotel Pension Arenberg

Best Western Hotel Wenen Arenberg in het centrum van Wenen!

Best Western hotel Wenen

Aangesloten bij de Best Western hotelketen biedt Hotel pension Arenberg u als gast een 4-sterrenverblijf midden in het centrum van de stad. Het hotel heeft een klassieke uitstraling, biedt wellness faciliteiten en een uitgebreid ontbijt buffet.

Op de kamers staan goede boxspring bedden en u heeft een zelf te regelen Airconditioning. Verder vindt u op de kamer een flat screen TV, een nette badkamer, een kluisje en diverse kamers zijn voorzien van een balkon met uitzicht op de ring.

WiFi is in het gehele gebouw aanwezig en wordt gratis ter beschikking gesteld. Uw auto kunt u parkeren op de privé parkeergelegenheid van het hotel. Hiervoor wordt wel een toeslag gerekend.

De centrale ligging

Best Western hotel Wenen ligt echt midden in het oude centrum van de stad. Op loopafstand van het hotel liggen meerdere zeer bekende toeristische attracties zoals Slot Belvedere, de Weense staatsopera, de Stephansdom, het Kammerspiele theater, het Mozarthuis en Museum Kunst Haus Wien.

Binnen 5 minuten lopen van het hotel vindt u twee metrohaltes, waardoor u ook de attracties die verder weg liggen snel kunt bereiken zonder daarvoor met de auto te hoeven gaan.

Tevreden gasten

In de doorgaande beoordelingen scoort dit hotel een kleine 8. Gasten zijn zeer te spreken over de goede bedden, de aanwezigheid van Airconditioning, het ontbijt en de zeer centrale ligging waardoor u de auto rustig kunt laten staan op de parkeerplaats terwijl u lekker de stad verkent.