Grand Hotel Wien

Grand Hotel Wien
Grand Hotel Wien

Grand Hotel Wien: een subliem 5 sterren hotel in het centrum van Wenen.

Grand Hotel Wien, in het centrum van Wenen, biedt u een fantastische beleving van het historische Wenen met alle luxe van een 5 sterren hotel.

Het hotel heeft een prachtige prestigieuze uitstraling en is ingericht met een afgewogen mix van klassieke en moderne meubelstukken en decoratie. De ambiance is gericht op luxe en sfeer met een knipoog naar de gouden tijd van Wenen.

Dit top hotel in Wenen biedt u verder alle gemakken van een 5 sterren hotel. Zo kunt u genieten van een Spa en wellnesscentrum, culinaire verwennerijen in één van de 5 restaurants of een drankje in een van de twee sfeervolle bars. Voor de actieve reiziger is er teven een fitnesscentrum. Verder beschikt het hotel over een dakterras met een panoramisch uitzicht over de binnenstad en is er uiteraard een goede WiFi verbinding.

Grand hotel Wien in het centrum van Wenen

Grand Hotel Wien ligt dichtbij onder andere de beroemde Staatsopera, winkelstraat de Kärntner Strasse, De Stephansdom, het stadspark en Slot Belvedere. Wanneer u een kort verblijf in Wenen plant bent u dus direct bij het vuur. Uw auto kunt u parkeren op de privéparkeerplaats en deze hoeft u in de stad dan ook niet meer te gebruiken.

Wat zeggen gasten over hun verblijf in Grand Hotel Wien

Gasten zijn zeer te spreken over het prachtige monumentale pand met prachtige inrichting. De kamers zijn erg ruim en voorzien van moderne faciliteiten. Verder zijn de gasten zeer te spreken over de snelle service en de kwaliteit van het eten.