Hotel Sacher Wenen

Hotel Sacher in Wenen
Hotel Sacher in Wenen

Hotel Sacher misschien wel het beste hotel in Wenen! Het 5 sterren hotel Sacher in Wenen is een traditioneel hotel dat een sterke verbintenis heeft aan de stad en de cultuur. Eduard Sacher heeft dit luxe hotel geopend in 1876 en vanaf het begin staat dit hotel bekend als één van de Topverblijven in  Wenen.

Hotel Sacher staat voor luxe en detail met een familiare behandeling en sublieme service. Het hotel is gebouwd in centrum van de stad en biedt haar gasten een perfect  verblijf in stijlvolle, luxe kamers volop faciliteiten.

Faciliteiten hotel Sacher

Het hotel heeft 2 restaurants, een uitgebreide Spa met de mogelijkheid tot het boeken van massages en wellness behandelingen. Verder zijn er faciliteiten voor sport en fitness. De kamers zijn ruim en stijlvol ingericht en wanneer u iets nodig heeft staat de roomservice graag voor u klaar. Als gast bent u direct in het centrum van de stad. U kunt parkeren in de parkeergarage en aansluitingen met het openbaar vervoer zijn dichtbij.

Sacher en Sachertorte

In 1832 creëerde Franz Sacher in opdracht van Fürst von Metternich de eerste echte Sachertorte. Deze chocoladetaart werd wereldberoemd en wordt gezien als een echte stukje Wenen. Vandaag de dag kunt u door heel Oostenrijk  Sacher torte verkrijgen bij de meeste banketbakkerijen.