Hotel Savoyen Wenen

Hotel Savoyen Wenen
Hotel Savoyen Wenen

Aangesloten bij Austrian Trend Hotels biedt het 4 sterren hotel Savoyen in Wenen haar gasten een luxe verblijf op een gunstige locatie. Hotel Savoyen ligt op loopafstand van Schloss Belvedere en de Botanische tuin. Voor het bereiken van de binnenstad kunt u op gebruik maken van de tram, deze stopt direct voor het hotel.

Hotel Savoyen is modern toch klassiek ingericht. De warme en frisse kleuren geven de gast het gevoel van energie en een positieve flow. In het hotel zijn twee restaurants, een bar, fitness, een spa en zakelijke faciliteiten voor vergaderingen, presentaties en evenementen.

Ruime Luxe Kamers

De kamers van het hotel zijn ruim en met stijl ingericht en zijn voorzien van onder andere airco, telefoon, gratis WiFi, tv, gratis kluisje en minibar. Het hotel beschikt daarbij over diverse kamertypes, waarvan enkele met een groots terras en prachtig uitzicht over de stad.

Panorama restaurant

Op de bovenste verdieping van hotel Savoyen vindt u het restaurant Eugenio. Een specialiteitenrestaurant waar u zich prima kunt laten verwennen terwijl u een prachtig uitzicht heeft over de daken van Wenen.

Bovendien beschitk Savoyen over restaurant Prinz von Savoyen, met een regionale en mediterraanse keuken. Daarnaast kunt u in de luxe bar “Soissons” genieten van long drinks, cocktails en koffiespecialiteiten. Een prima ruimte voor een gezellige avond.

Wellness & Fitness

Hotel Savoyen in Wenen heeft een wellness ruimte met sauna, stoombad en de mogelijkheid tot het boeken van een massage. Voor de sportliefhebbers is er een fitnessruimte.

Een dikke 9 voor hotel Savoyen

Gasten die reeds verbleven in dit hotel beoordelen deze accommodatie in Wenen met gemiddeld een dikke 9 uit 10. Daarbij zijn de ruime kamers, de ligging en de luxe sfeer en ambiance van het hotel de meest aangehaalde pluspunten.

De connectie met het openbaar vervoer en daardoor de goede bereikbaarheid van het hotel en van de binnenstad van Wenen maakt het rijtje compleet. Het hotel wordt aangetekend als rustig, met een divers gezelschap van zowel zakelijke gasten als ook toeristen.