Hotel Terminus Wenen

Hotel Terminus Wenen
Hotel Terminus Wenen

Hotel Terminus is een traditioneel hotel op een zeer aantrekkelijke locatie vlakbij het centrum van Wenen. Het hotel ligt in een zijstraat van de Mariahilfer Strasse en ligt vlakbij de Naschmarkt, Haus des Meeres en de gezellige wijk Spittelberg.

Hotel Terminus Wenen

Dit hotel heeft een eenvoudige inrichting en biedt verschillende soorten kamers van 1 persoons, en twee persoons tot 4 persoonskamers. De gunstige ligging en de scherpe prijs maken het hotel aantrekkelijk voor families en budgetreizigers. Het hotel biedt onder andere gratis WiFi, een lift, een fietsenstalling, 24 uurs receptie en een kluisje bij de receptie.

Gasten over hotel Terminus: 7,6

Dit hotel is erg basic, heerlijk ouderwets, heeft goede bedden, een net ontbijt. Het grote voordeel is de centrale ligging. Gezien de lage prijs is het een goed hotel. Voor een paar nachten kunt u hier prima verblijven, maar verwacht geen luxe. Het personeel is vriendelijk en bereid gasten te helpen en te adviseren. Op loopafstand vindt u de grote winkelstraat en vele caf├ęs en restaurantjes.