IBIS Wien Mariahilf

Goedkoop hotel in Wenen
IBIS Hotel Mariahilf Wenen Centrum

IBIS Hotel Mariahilf biedt comfortabel overnachten in het Centrum van Wenen tegen aantrekkelijke prijzen.

IBIS hotel Mariahilf

Het drie sterren hotel IBIS Mariahilf ligt in het centrum van Wenen op loopafstand van onder andere Schloss Schönbrunn en dierentuin Schönbrunn, de Stephansdom, het Technisch Museum van Wenen, Haus des Meeres, de winkelstraat Mariahilfstrasse en direct tegenover het hotel staat de kerk Maria vom Siege. Op 300 meter vindt u de dichtstbijzijnde metrohalte waardoor u ook de rest van de stad snel kunt bereiken.

Het hotel beschikt over een gezellige bar die dag en nacht geopend is. De kamers zijn netjes ingericht en hebben goede bedden zoals dat IBIS beaamt. Tevens wordt er een goed ontbijt geserveerd met veel keuze. Verder  zijn klanten erg te spreken over het personeel en de aanwezigheid van de tramhalte voor de deur. Logeert u op één van de hoger gelegen verdiepingen dan heeft u tevens een mooi uitzicht over de stad.

De lage prijsstelling van IBIS Mariahilf maakt dit hotel al snel aantrekkelijk voor een stedentrip waarbij u zonder te diep in de buidel te hoeven tasten kunt verblijven in het centrum van de stad. De prijs voor uw gehele vakantie inclusief vlucht dan kan ook zeker meevallen.

Pluspunten van IBIS hotel Mariahilf

Gasten zijn zeer te spreken over de goede prijs/kwaliteitsverhouding, de centrale ligging van het hotel in de stad, het goede ontbijt, en de nette service van het personeel. De kamers zijn netjes en schoon.