Parkhotel Schönbrunn Wenen

Parkhotel Schönbrunn Wenen
Parkhotel Schönbrunn Wenen

Parkhotel Schönbrunn is een prachtig 4 sterren accommodatie met een klassiek Weense uitstraling en allure. Het hotel aan de Hietzinger Hauptstrasse ligt direct tegenover het park Schönbrunn. Het Slot Schönbrunn zelf vindt u op 1700 meter. Op 200 meter van het hotel vindt u diverse aansluitingen van het openbaar vervoer zodat u snel en zonder veel moeite alle bezienswaardigheden in Wenen kunt bereiken.

Parkhotel Schönbrunn

Bijzonder aan hotel Schönbrunn is de prachtige facade, de klassieke- barok uitstraling binnen in het hotel en de romantische kamers. Wanneer u Wenen wilt leren kennen en de stad en zijn bijzondere architectuur en stijl wilt beleven dan is dit hotel een absolute aanrader.

Romanische kamers

De luxe kamers, suiten en appartementen van het hotel zijn warm ingericht en geheel in stijl met de rest van het hotel. Uiteraard vindt u op de kamer alle moderne faciliteiten die u op uw vakantie nodig heeft. Zo zijn de kamers onder andere voorzien van airco, TV, telefoon, kluisje, minibar, zithoek en een bank. In de badkamer vindt u toiletartikelen, föhn, badjas en slippers. WiFi is in de gehele accommodatie kosteloos aanwezig.

Eten & drinken

Parkhotel Schönbrunn biedt u als gast een uitgebreid en goed ontbijtbuffet. Middag- en avondeten krijgt u geserveerd in twee restaurants en voor een gezellige borrel of koffie met gebak bent u in het Schlosscafé of in de Gloriette Bar aan het juiste adres.

Een kleine geschiedenis

Parkhotel Schönbrunn is gevestigd in een monumentaal pand. Al sinds 1823 worden gasten op deze plek ontvangen. In de tweede Wereld Oorlog diende het hotel als ziekenhuis, vervolgens als officieren casino van een Engelse bezettingsmacht en in 1954 werd het hotel heropend. 1963 werdt het pand gerenoveerd en uitgebouwd tot het toenmalig grootste hotel van Wenen.

Wat zeggen de gasten

Gasten die reeds verbleven in Schönbrunn zijn vooral  te spreken over de stijl van het hotel en de luxe uitstraling. Verdere pluspunten zijn het goede ontbijt, en de goede locatie dichtbij het park en het openbaar vervoer.