Renaissance Wien Hotel Marriot

Renaissance Wien Hotel Marriot
Renaissance Wien Hotel Marriot

Renaissance Wien Hotel

Het moderne 4 sterren hotel Renaissance Wien vindt u aan de Ullmannstrasse 71. Vlakbij Park, Schlöss en Dierentuin Schönbrunn. Wien Westbahnhof en de winkelstraat de Mariahilferstrasse liggen op loopafstand van het hotel. Voor het bereiken van de binnenstad kunt u gebruik maken van de metro welke een halte heeft op 150 meter van het hotel.

Stijlvol hotel

Het Marriot Renaissance hotel in Wenen heeft prachtig design. Een goede mix tussen moderne en klassieke elementen. De kleuren zijn warm, afwisselend en met oog voor detail op elkaar afgestemd.

Ruime kamers

De kamers van het Renaissance Wien hotel zijn ruim en modern en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Op de kamer heeft u onder andere telefoon, gratis WiFi, tv, gratis kluisje en een minibar. De kamers zijn voorzien van dubbele beglazing en niet gehorig.

Wunderkammer Drinking & Dining

In het eigen hotelrestaurant “Wunderkammer Drinking & Dining” kunt de gehele dag terecht. ‘s-Morgens kunt u genieten van een goed verzorgd ontbijt. In de middag kunt u aanschuiven voor de lunch en ‘s-avonds kunt u terecht voor een diner vanuit een internationale keuken. Tevens kunt u een cocktailtje drinken of in de lounge genieten van de live muziek.

Meer faciliteiten

Het Renaissance Wien biedt u naast overnachting en eten en drinken tevens de mogelijkheid voor inspanning in de fitnessruimte en ontspanning in de sauna. Verder biedt het hotel mogelijkheden voor vegaderingen, presentaties, trouwerijen en andere evenementen.

Wat waarderen gasten aan het Marriot Renaissance Wien hotel?

Gemiddeld scoort dit hotel een 9 op schaal van 10. De meest aangehaalde speerpunten zijn de ligging vlakbij het metro station, de ruime en moderne kamers en de mooie inrichting  van het gehele hotel. Het hotel ligt niet in het historisch centrum maar door de goede aansluitingen bent u binnen een kwartier in het hart van Wenen.