The Levante Parliament

The Levante Parliament 5 sterren hotel Wenen
The Levante Parliament 5 sterren hotel Wenen

The Levante Parliament is een 5 sterren designhotel in het centrum van Wenen. Het hotel heeft 67 kamers, een restaurant, bar, binnentuin, fitnessruimte en biedt een aantal wellness faciliteiten.

The Levante Parliament

The Levante Parliament is gebouwd in 1908 in de klassiek moderne stijl en is tussen 2003 en 2006 compleet omgebouwd. Daarbij zijn de belangrijke en sfeervolle elementen van het hotel behouden gebleven en aangesterkt. Opmerkelijk zijn de extreem hoge plafonds van 3.30 meter en de ruime lichtinval.

Het hotel en ook de kamers zijn modern, strak en toch met warme tinten ingericht. Op de kamers heeft u naast een bed ook een bureau, zitruimte, een grote TV en een moderne badkamer met toiletartikelen.

De locatie van The Levante Parliament

Dit hotel ligt in het centrum van Wenen, vlakbij het Oostenrijkse parlementsgebouw en het Weense Raadhuis met het bekende Raadhuisplein waar jaarlijks de grote kerstmarkt wordt gehouden.

Binnen enkele minuten lopen vanaf het hotel treft u tal van toeristische attracties zoals de Hofburg, de Mariahilfstrasse, verschillende theaters en operahuizen, de Weense universiteit en de musea van het museumkwartier waaronder het Leopold museum, het museum voor de moderne kunst (MUMOK) en de Kunsthalle.

Direct voor het hotel kunt u opstappen op twee metrolijnen waardoor u binnen enkele minuten ook bij de andere trekpleisters kunt zijn.